Nagradni natečaj

Ob našem jubileju, 20. tradicionalnem prazniku buč smo pripravili umetniški NATEČAJ ZA NAJLEPŠO RISBO NA TEMO BUČ.

Nagradni likovni natečaj na temo buč je ZAKLJUČEN. Hvala vsem sodelujočim, obenem pa vas vabimo da TUKAJ preverite, ali ste morda prav vi prejeli katero od nagrad.

GLAVNA NAGRADA: Zaloga bučnega olja za celo leto

V sklopu nagradnega natečaja bomo razveselili kar deset srečnežev in srečnic, ki bodo prejeli za nagrado bučno olje. Glavna letošnja nagrada pa je celoletna zaloga bučnega olja Oljarne Jeruzalem Sat.

Kako sodelovati?

Prva stvar, ki jo morate storiti je vaše umetniško ustvarjanje. Narišite risbo, katere tema so buče (buče na polju, buče na mizi, buče v vozu, … pomembno je le, da pokažete vašo kreativnost.

Narišite vašo risbo in vašo umetnino (ali umetnino vaših otrok) na temo buč objavite na naši Facebook strani Bučno Olje – Oljarna Jeruzalem SAT ter sodelujte v velikem nagradnem natečaju s komentarjem pod fotografijo, kakšno vidite spodaj.

Vse slike, ki jih bomo prejeli na naši Facebook strani bomo zbrali, nato pa bo od 11. do 14. septembra 2023 na naši Facebook strani potekalo glasovanje. Devet slik z največ všečki bo prejelo za nagrado bučno olje. 1. nagrado, celoletno zalogo bučnega olja pa bo podelila strokovna komisija.

Uporabite katerokoli tehniko ustvarjanja. Ne glede na to, ali boste prvič po dolgem času prijeli za barvice ali čopič, ali pa se z risanjem ukvarjate v vašem prostem času – prav vsi lahko sodelujete v naši akciji.

Starši, sodelujejo lahko tudi vaši otroci

POZOR! V našem nagradnem natečaju LAHKO z risbicami na temo buč sodelujejo tudi vaši najmlajši. Naj bo letošnji 20. tradicionalni praznik buč nekaj posebnega. Tudi risbica vašega otroka namreč lahko krasi razstavo na našem dogodku.

Nagradna igra poteka od 23. 8. 2023 do vključno 10. 9. 2023. Nagrajenci bodo nagrade lahko prevzeli na dogodku 20. tradicionalni praznik buč v Središču ob Dravi. Več o pravilih in pogojih nagradnega natečaja si lahko preberete tukaj.